Diyarbakır’da ATM Tahribatı: Üç Kez Kullanılamaz Hale Geldi
Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bulunan bir bankaya ait ATM, son 30 gün içinde üç ayrı kez zarar görerek işlevsiz hale getirildi.
Olayın meydana geldiği yer, Yenişehir ilçesi Hintli Baba Caddesi olarak belirlendi. Alınan bilgilere göre, akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen bir kişi, burada konuşlu ATM’yi arka arkaya tahrip etti. ATM’den para çekmeyi amaçlayan vatandaşlar, bu duruma bağlı olarak mağduriyet yaşadı.
Yetkililer Önlemler Alacak
Olayın ardından, yetkililer, benzer tahribatların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağına dair açıklama yaptı. Vatandaşların güvenliği için çalışmaların sıklıkla gözden geçirileceği belirtildi.
DİYARBAKIR’IN YENİŞEHİR İLÇESİ HİNTLİ BABA CADDESİ ÜZERİNDE BULUNAN BİR ATM, KİMLİĞİ BELİRLİ ANCAK AKLİ DENGESİ YERİNDE OLMADIĞI İDDİA EDİLEN BİR KİŞİ TARAFINDAN SON BİR AY İÇERİSİNDE ÜÇ KEZ TAHRİP EDİLDİ.