Karaman’da Jandarma Operasyonuyla Uyuşturucu Yakalandı
Karaman ilinde gerçekleştirilen başarılı bir jandarma operasyonunda, bir otomobilin içinde ekmeye gizlenmiş uyuşturucu maddeler bulundu. Olayda, aracın içindeki iki şahıs gözaltına alındı.
Şüpheli Araç Durduruldu
Edinilen bilgilere göre, Ayrancı ilçesinde görev yapan İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplere, bir otomobile yönelik şüpheli ihbar ulaştı. Durdurulan otomobilde narkotik dedektör köpeği ile detaylı bir arama gerçekleştirildi. Arama sonucunda, ekmek içine yerleştirilmiş şekilde bulunan 290 gram metamfetamin, 3 gram esrar, iki adet sentetik hap, üç adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve toplamda 39 bin 800 lira para ele geçirildi.
Gözaltı Süreci Başlatıldı
Yakalanan şüpheliler H.A. ve R.B., operasyonun ardından İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Jandarma, bu tür operasyonların artarak devam edeceğini vurguladı.
KARAMAN’DA JANDARMANIN BİR OTOMOBİLE DÜZENLEDİĞİ OPERASYONDA EKMEĞİN İÇİNE GİZLENMİŞ UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ. ARAÇTA BULUNAN 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.
KARAMAN’DA JANDARMANIN BİR OTOMOBİLE DÜZENLEDİĞİ OPERASYONDA EKMEĞİN İÇİNE GİZLENMİŞ UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ. ARAÇTA BULUNAN 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.