Avcılar’da İki Kişi, Alacak Verecek Meselesi Nedeniyle Yaşlı Adamı Sopayla Darp Etti

Avcılar’da alacak verecek meselesi yüzünden iki şahıs, yaşlı bir adamı sokakta sopayla dövüp yere düşürdü. O anlar bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi. Yaşlı adamın durumu, çevreden gelen müdahalelerle kontrol altına alındı.

Avcılar’da alacak verecek meselesi yüzünden iki şahıs, yaşlı bir adamı

Avcılar’da Tartışma Kanlı Bitti

Avcılar ilçesinde iki kişi, alacak verecek meselesi yüzünden bir yaşlı adamı sopayla döverek olay çıkardı. Bu şok edici anlar, çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Olayın Gelişimi

Dün akşam saatlerinde Yeşilkent Mahallesi Ozanlar Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda, iki kişinin alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştıkları yaşlı adamı görmeleri sonrasında arbede patlak verdi. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, iki şahıs yaşlı adamın üzerine yürüyerek sopayla saldırmaya başladı.

Kameralara yansıyan görüntülerde, bir kişinin yaşlı adamın boğazını sıkarak onu yere düşürdüğü, diğerinin ise yerde yatan vatandaşa sopayla vurma anları açıkça gözler önüne seriliyor. Çevrede bulunan vatandaşlar ise durumu görerek olaya müdahale ederek, kavgayı büyümeden sonlandırmayı başardı.

Olay, toplumda büyük bir infial yaratırken, yaşanan şiddet anları sosyal medyada da hızla yayıldı. Güvenlik güçlerinin bu tür durumlara karşı gerekli önlemleri alması gerektiği vurgulanıyor.