Darıca Kalespor’dan İki Yetenekli Futbolcunun Karşılaşması
Darıca Kalespor’un altyapısından yetişen genç futbolcular Muhammet Eymen Kaya ve Ferman Kayalı, U13 Elit Ligi’nde karşılaşma heyecanı yaşadı. Kulüp, kendi bünyesinden çıkan bu iki yeteneğin sahada buluşmasını büyük bir gururla izledi.
Muhammet Eymen Kaya’nın Beşiktaş Yükselişi
İki yıl önce Darıca Kalespor’dan Beşiktaş’a transfer olan Muhammet Eymen Kaya, Beşiktaş U13 takımında kaptanlık seviyesine kadar yükselmeyi başardı. Bu sezon, U13 Elit Ligi’nde Beşiktaş formasıyla sahaya çıkan Eymen, 10 numaralı formasıyla tüm resmi maçlarda takıma önemli katkılarda bulundu.
Ferman Kayalı’nın Pendikspor’daki Başarısı
Darıca Kalespor, genç yetenekleri kazandırma misyonunu sürdürürken Ferman Kayalı’yı da Pendikspor’a transfer etti. Pendikspor’da 11 numaralı formayla mücadele eden Ferman, ilk sezonunda gösterdiği performansla dikkatler üzerine topladı. U13 Elit Ligi’nde, Beşiktaş’a katılan Muhammet Eymen Kaya ve Pendikspor forması giyen Ferman Kayalı’nın karşılaşması, Darıca Kalespor camiasında büyük mutluluk yarattı.
<h2"Gururlu Mesaj: "Başarı Emek ve Disiplinden Geçer"
Genç futbolculara destek mesajı veren Darıca Kalespor Başkanı Güven Çağlayan, “Darıca Kalespor ailesi olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Emek, disiplin ve inancın başarıya dönüşmesinin en güzel örneklerisiniz. Yolunuz açık, geleceğiniz parlak olsun çocuklar!” şeklinde konuştu.
DARICA KALESPOR ALTYAPISINDA YETİŞEN VE BAŞKA YERLERE TRANSFER OLAN 2 SPORCUNUN KARŞILAŞMASI, KULÜP TARAFINDAN GURURLA KARŞILANDI.
VALİ MUSTAFA KOÇ ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU
VALİ MUSTAFA KOÇ ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU