**Kurtalan’da Karne Coşkusu**
Siirt’in Kurtalan ilçesinde, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler karne almanın heyecanını yaşadı.
Kaymakam Serin Karneleri Dağıttı
Kurtalan Kaymakamı Samet Serin, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na gerçekleştirdiği ziyarette, öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu. Kaymakam, sınıfları ziyaret ederek, öğrencilere karnelerini takdim etti ve başarılı bir yaz tatili geçirmeleri için iyi dileklerde bulundu.
Eğitimcilerle Bir Araya Geldi
Ziyareti sırasında okul yönetimi ve öğretmenlerle de görüşen Kaymakam Serin, eğitim alanında gösterilen özverili çabalardan ötürü öğretmenlere teşekkürlerini iletti. Öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirmeleri konusunda da çeşitli önerilerde bulunan Serin, eğitim camiasının katkılarına dikkat çekti.
SİİRT’İN KURTALAN İLÇESİNDE 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ SONA ERMESİYLE BİRLİKTE ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI.
SİİRT’İN KURTALAN İLÇESİNDE 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ SONA ERMESİYLE BİRLİKTE ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI.