Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sincan’da Ruhsatsız Besi Çiftlikleri Yıkıldı, Başkan Ercan’dan Uyarı Geldi

    Sincan Belediyesi, ruhsatsız olarak inşa edilen besi çiftliklerini yıktı. Başkan Murat Ercan, halk sağlığını tehdit eden bu yapılarla mücadeleye devam edeceklerini vurguladı ve çevreyi koruyacaklarını belirtti.

    Sincan Belediyesi, ruhsatsız olarak inşa edilen besi çiftliklerini yıktı. Başkan

    Kaçak Besi Çiftlikleri Sincan’da Yıkıldı

    Sincan Belediyesi, izin alınmadan inşa edilen besi çiftliklerine yönelik operasyon gerçekleştirdi.

    Yerel halktan gelen şikayetler doğrultusunda, kaçak yapılar üzerine detaylı bir inceleme yapılması kararlaştırıldı. Bu incelemelerin sonucunda, ilçenin Saraycık ve Yeni Çimşit mahallelerinde ruhsatsız olarak işletilen besi çiftlikleri belirlendi. Belediye encümeninin aldığı karar doğrultusunda, tespit edilen bu yapılar yıkım işlemlerine tabii tutuldu.

    Başkan Ercan’dan Uyarı

    Kaçak yapılarla kararlılıkla mücadele edileceğini belirten Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Sincan bizim evimiz” ifadesiyle her bireyden hassasiyet göstermesini rica etti.

    Ercan, halk sağlığını riske atan ve tarıma uygun alanlar dışında inşa edilen bu tür yapılarla ilgili etkin bir mücadele yürütme niyetinde olduklarını vurguladı. “İzinsiz işletmelere karşı adım adım ilerliyor, çevre koruma kapsamında gerekli yıkımları gerçekleştiriyoruz. Sincan’da çevreyi kirleten ve ruhsatsız olan hiçbir yapıya izin vermeyeceğiz. Çünkü Sincan, hepimizin evi” şeklinde konuştu.