**İzmit’te Yüksekten Takla Atan Araçta Sürücüyaşadığı Kaza Şansla Hafif Atlattı**
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşanan ilginç bir kaza, sürücünün şansının ne denli etkili olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Kaza Detayları
Olay, Tüysüzler Mahallesi Miralay Mümtaz Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, E.K. isimli sürücünün kontrolünden çıkan 41 F 9686 plakalı Toyota marka otomobil, hızla karşı şeritteki demir korkuluklara çarparak yaklaşık 2 metre yükseklikten takla attı.
Olay Yeri ve İlk Yardım Çalışmaları
112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar ile birlikte, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri kaza yerine intikal etti. E.K., otomobili kendi başına terk ederek oldukça hafif yaralarla kazadan kurtuldu.
Kazanın ardından olay yerinde inceleme başlatıldığı bildirildi. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği hatırlatıldı.