Diyarbakır’da Katledilen Narin Güran’ın Fotoğrafları Eskişehir’de Duygulandırıyor
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın fotoğrafı, Eskişehir’de bir araçta yer alarak kalpleri kırdı.
Narin Güran’ın ölümü, tüm Türkiye’de derin bir üzüntü yarattı. Küçük kızın cinayetiyle alakalı olarak ailesinden birçok kişi tutuklanıp yargıya sevk edildi. Bu trajik olayın üzerinden zaman geçmesine rağmen, Eskişehir’de yaşayan duyarlı bir birey, aracının arkasına Narin’in fotoğraflarını yapıştırarak onu unutturmamak adına önemli bir adım attı.
Gözyaşları Arasında Narin’i Anma Çabası
Eskişehir sokaklarında gezinen bu sürücü, Narin Güran’ı anmak için yaptığı bu jest ile çevredeki vatandaşların dikkatini çekmektedir. Diyarbakır’dan yaklaşık 1200 kilometre uzakta bulunan bu şehirde, karşılaşan kişiler duygusal anlar yaşıyor. Bu olay, ülke genelinde yaşanan kayıpları ve trajedileri unutturmamak için önemli bir hatırlatma niteliği taşıyor.