Amasya Emniyet Müdürü’nden Türkiye Birincisi Ayşenur Demir’e Ödül ve Tebrik Ziyareti

Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Saraç, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nda Türkiye birincisi olan polis çocuğu Ayşenur Demir’i tebrik ederek ona hediye verdi. Başarılarının destekçisi olduklarını vurgulayan Saraç, Demir ailesine teşekkür etti.

Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Saraç, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk

Amasya Emniyet Müdürü’nden Başarıya Takdir

Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Saraç, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nda (İOKBS) 7. sınıf düzeyinde tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olan polis çocuğu Ayşenur Demir’i tebrik edip hediye verdi.

Demir Ailesi Onurlandırıldı

Serdar Zeren Ortaokulu 7/A sınıfında okuyan Ayşenur, polis memuru olan babası Ertuğrul Demir ile birlikte annesi ve kardeşini de makamında misafir eden Emniyet Müdürü Saraç, “Gençlerimizin eğitimlerine ve başarılarına her zaman destek olacağız. Bu olağanüstü başarı, hem ailemizde hem de kurumumuzda büyük bir sevinç kaynağı olmuştur” şeklinde konuştu.

Demir ailesi, Saraç’a gösterdiği yakın ilgi için teşekkürlerini iletti.