Bozdoğan’da Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yapıldı
Bozdoğan Kaymakamlığı, mahalle muhtarları ile bir araya gelmek amacıyla istişare toplantısı düzenledi. Bu önemli etkinlik, Bozdoğan Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Yunus Emre Polat’ın yanı sıra, Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, mahalle muhtarları ve çeşitli kamu kurumlarının daire amirleri katılım sağladı.
İlçedeki Çalışmalar Gözden Geçirildi
Toplantının ana gündem maddesi olarak, ilçede yürütülen mevcut projeler ve gelecekte planlanan çalışmalara dair detaylı bilgi alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Yunus Emre Polat, yaz mevsimiyle birlikte artış gösteren sıcaklıkların orman yangınları riskini de artırdığını belirtti. Polat, “Küçük bir ihmal, büyük felaketlere neden olabilir. Bu konuda bütün vatandaşlarımızın, özellikle kırsal alanlarda yaşayanların daha dikkatli olmasını bekliyoruz” şeklinde uyarıda bulundu.
Belediye Faaliyetleri ve Hayvancılık Desteği
Toplantıda söz alan Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, belediye tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdi. İlçe genelindeki tüm mahallelerde temizlik, ot biçme, kireçleme ve sinekle mücadele gibi hizmetlerin düzenli olarak devam ettiğini ifade eden Başkan Özel, “Sivrisinek ilaçlama ekiplerimiz, her akşam mahallelerde aktif bir şekilde çalışıyor. Gündüz saatlerinde ise özellikle hayvancılık yapan vatandaşlarımız için karasinek mücadelesi gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.
Başkan Özel ayrıca, besihane işletmecilerine de bir çağrıda bulundu: “Besihane sahipleri, ilaçlama işlemlerini kendileri yapabilecekleri gibi, belediyemizi arayarak ekiplerimizden yardım talep edebilirler. İş birliği yaparsak, hem halk sağlığını koruruz hem de çevreyi temiz tutma imkanı buluruz” ifadelerini kullandı.
Toplantı, muhtarların taleplerini iletmesi ve yetkililerle birebir görüşmeler gerçekleştirmesiyle sona erdi.