Dilan Polat’ın Koruması Silahlı Saldırıya Uğradı
Dilan Polat’ın koruma görevlisi, Ümraniye’de bulunan özel hastanenin önünde aracında beklediği esnada silahlı bir saldırıya hedef oldu.
Olay, akşam saatlerinde Ümraniye Yamanevler Mahallesi’ndeki özel hastanenin önünde gerçekleşti. Alper Ş. isimli koruma görevlisi, Dilan Polat’ı hastane önünde beklerken, bir şahsın açtığı ateş sonucu yaralandı. Korumanın içinde bulunduğu 34 CVH 405 plakalı aracın etrafında meydana gelen saldırı, çevredeki vatandaşlar arasında büyük panik yarattı.
Saldırının hemen ardından, ambulans, polis ve olay yeri inceleme ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı koruma Alper Ş., hızlı bir şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Dilan Polat’ın eşi Engin Polat da hastaneye gelerek durum hakkında bilgi aldı. Alper Ş.’nin sağlık durumunun stabil olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliğini tespit etmeye çalışıyor.