Mehmet Yiğiner, Gaziantep’te Esnaf ve Sanatkarlarla Sorunları Görüştü

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Mehmet Yiğiner, Gaziantep’te esnaf sorunlarını görüşmek amacıyla bir toplantı düzenledi. GESOB Başkanı İsmet Özcan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen buluşmada, esnafın talepleri ve çözüm önerileri ele alındı. Yiğiner, toplantının verimli geçtiğini belirtti.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Mehmet Yiğiner, Gaziantep'te esnaf

Gaziantep’te Esnaf Buluşması

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, Gaziantep’te yerel esnaf ve sanatkarların sorunlarını masaya yatırmak amacıyla önemli bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Toplantıya İlgili Katılım

TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı İsmet Özcan’ın ev sahipliğinde düzenlenen bu toplantıya, ESOB yöneticileri ve ilçe esnaf odası başkanları da katılım gösterdi.

Sorunlar ve Çözümler Üzerine Değerlendirmeler

Görüşmelerde esnaf ve sanatkarların karşılaştığı güncel sorunlar detaylı bir şekilde ele alınarak, çözülmesi gereken talepler ve sektörel beklentiler üzerinde duruldu. Oda başkanları, kendi meslek alanlarına dair görüş ve önerilerini paylaşarak ortak bir değerlendirme ortamı oluşturdu. Çözüm önerileri üzerinde karşılıklı istişareler yapıldı.

Başkan Yiğiner’den Teşekkür Mesajı

Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, “Gaziantep’te, teşkilatımızı daha da güçlü kılacak bir toplantı gerçekleştirdik. Bizi en iyi şekilde ağırlayan TŞOF Yönetim Kurulu Üyemiz ve Gaziantep ESOB Başkanımız İsmet Özcan’a, ayrıca katkı sunan tüm oda başkanlarına teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Bu buluşma, esnaf ve sanatkarların sorunlarının çözülmesine dair umut verici adımların atılması açısından büyük önem taşıyor.