Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Abdulrefik Öner, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 17. Seka Park Yağlı Güreşleri’nde Başaltı Şampiyonu Oldu

Gölcük Belediyespor’un pehlivanı Abdulrefik Öner, 17. Seka Park Yağlı Güreşleri’nde başaltı kategorisinde şampiyonluk elde etti. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Öner’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Gölcük Belediyespor'un pehlivanı Abdulrefik Öner, 17. Seka Park Yağlı Güreşleri'nde

Gölcük Belediyespor Pehlivanı Şampiyonluk İle Döndü

Gölcük Belediyespor’un yetenekli pehlivanı Abdulrefik Öner, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Seka Park Yağlı Güreşleri’nde başaltı kategorisinde zafere ulaştı.

Başkan Sezer’den Tebrik Mesajı

Gölcük ekiplerinden güreşçilerin katılım sağladığı bu etkinlik, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından takip edildi. Müsabakanın ardından şampiyon olan Öner, Başkan Sezer tarafından madalyası ile onurlandırıldı. Başkan, “Gölcük Belediyespor her geçen gün daha fazla başarıya imza atıyor. Abdulrefik Öner, bu yıl başaltında şampiyonluk yaşamış bulunuyor. İnşallah gelecek yıl onu başpehlivan olarak izleriz” şeklinde konuştu.

Başpehlivan Yıldıray Akın’ın çeyrek finalde göstermiş olduğu başarılı performanstan da bahseden Sezer, “Abdulrefik Öner kardeşimi, güreşlerde yer alan tüm pehlivanlarımızı ve onların teknik ekibini yürekten kutluyor, aldıkları başarıların devamını diliyorum” diyerek desteklerini yineledi.