Ferdi Zeyrek’in Anısına Antalya’da Üç Farklı Noktada Lokma İkramı Yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vefat eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in anısına üç camide lokma dağıttı. Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı camilerinde gerçekleşen etkinlikte, vatandaşlar Zeyrek için dualar etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vefat eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi

Ferdi Zeyrek İçin Lokma Dağıtımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yakın zamanda yaşamını yitiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in anısını yaşatmak amacıyla kentin üç farklı bölgesinde lokma ikramında bulundu. Vatandaşlar, bu anlamlı etkinliğe büyük bir ilgi göstererek katkıda bulundular.

Üç Noktada Eş Zamanlı Dağıtım

Muratpaşa Camii, Kepez Alanyalılar Camii ve Konyaaltı Kuba Camii gibi önemli mekanlarda, lokma dağıtımı ortaklaşa gerçekleştirildi. Cuma namazı sonrası başlayan ikramlar, gün boyunca binlerce insanla buluşarak Ferdi Zeyrek’in hatırası adına dualar edilmesiyle anlam derinliği kazandı. Bu tür etkinlikler, toplumda dayanışma ve birlikteliği güçlendiren önemli bir mesaj taşıyor.