Çorlu’da Yol Çökmesi Sebebiyle Araçta Maddi Hasar Oluştu

Tekirdağ Çorlu’da Kılıç Sokak’taki çukur, bir otomobilin tekerleğinin girmesiyle maddi hasara yol açtı. Sürücü, olay sonrası trafik ekibi çağırarak tutanak tuttu. Belediye ekipleri çukuru mıcırla kapatırken, esnaflar daha kalıcı bir çözüm talep etti.

Tekirdağ Çorlu'da Kılıç Sokak'taki çukur, bir otomobilin tekerleğinin girmesiyle maddi

Tekirdağ Çorlu’da meydana gelen bir olay, sürücüler için endişe verici bir durumu gözler önüne serdi.

Yolda Oluşan Çukur Sürücüleri Zor Duruma Soktu

Kılıç Sokak’ta, daha önce de çökmelerin yaşandığı bir noktada, yeni bir çukur ortaya çıktı. Bu kez bir otomobilin tekerleği, yol ortasında oluşan çukura düştü ve araçta bazı maddi hasarlar meydana geldi.

Olayın ardından sürücü, hasar gören aracı dikkatlice yolun kenarına çekerek trafik ekiplerinden yardım istedi.

Belediye Ekipleri Çukura Müdahale Etti

Olay yerine ulaşan trafik polisi, durumu değerlendirdikten sonra belediye ekiplerine çukurun kapatılması talimatını verdi. Çorlu Belediyesi’ne bağlı ekipler, hızlı bir şekilde bölgeye gelerek çukurun içine mıcır doldurdu.

Sokak esnafı, yapılan müdahalenin yeterli olmadığını belirterek, buranın daha sağlam bir şekilde onarılmasını talep etti. Bu durum, bölgede yaşamaya devam eden yol güvenliği sorunlarını gündeme getirdi.