Kocaelispor İçin Yeni Bir Spor Tesisi İhalesi Düzenleniyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Süper Lig’e yükseleyen şampiyon Kocaelispor için planladığı “Körfez Spor Tesisleri” projesi için yeniden ihale sürecine giriyor.
Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen ihalede yaşanan iptal sürecinin ardından, Kocaelispor’a sunulacak 5 yıldızlı spor kompleksi için yeni bir ihale düzenlenecek. Bu tesis, 16 yıl aradan sonra Süper Lig’e ulaşan yeşil-siyahlı ekip için büyük bir ödül niteliği taşıyacak. Yeniden ihale, 16 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00’de yapılacak.
Tesisin Özellikleri ve Alan Kullanımı
Körfez Spor Tesisleri, toplamda 74 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilecek. Bu alanın 14 bin 800 metriği kapalı yapı olarak kullanılacakken, geri kalan 59 bin 200 metrekare açık spor alanı ve saha olarak tasarlanacak. Projenin içinde 7 adet futbol sahası, otel, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu ve çeşitli sosyal alanlar yer alacak. İhaleden sonra, projeyi üstlenecek firmayla gerekli protokoller yapılacak ve inşaat süreci için yer teslimatı gerçekleştirilecek.