Kurban Bayramı’nın sona erdiği gün, güneşli havayı değerlendiren vatandaşlar Bebek Sahili’nde serinlemeyi tercih etti.
Bebek Sahili’nde Bayram Keyfi
Beşiktaş’ın gözde mekanlarından biri olan Bebek Sahili, Kurban Bayramı’nın dördüncü gününde halkın akınına uğradı. Aileleriyle sahile gelenler, hem güneşin tadını çıkardı hem de denize girerek sıcak havada ferahladı. Bazı vatandaşlar yürüyüş yapmayı, bazıları ise çocuklarıyla dans ederek eğlenmeyi tercih etti.
Deniz Keyfi, Hava Sıcaklığına Rağmen Sürdü
Sahilde denize giren Fatih Tosun, “Bayramın dördüncü gününde buradayız ve büyük bir fırsat olarak değerlendirdik. Su oldukça soğuk, bu yüzden ikinci kez girmekten çekiniyorum. Ailem yanımda, onlar gölgede otururken ben denize girmeyi seçtim. İstanbul için şu an tam bir deniz havası değil,” ifadelerini kullandı.
Şahset Aykutalp ise “Her hafta sonu buraya geliyoruz. Hava oldukça sıcak ama deniz biraz soğuk. Umuyorum ki önümüzdeki hafta daha da ısınır. Bayramın ilk gününden itibaren burada bulunuyoruz ve güzel vakit geçiriyoruz. Arkadaşlarımla birlikte geldim, denize girmek isteyenlere burayı kesinlikle öneririm,” şeklinde düşüncelerini paylaştı.