Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mersin’de Jandarma Uyuşturucu Operasyonunda 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Mersin’de jandarma, uyuşturucu ticareti yapan 4 şüpheliyi yakaladı. Silifke, Erdemli ve Çamlıyayla’da düzenlenen operasyonlarda 634 gram bonzai, 30 gram amfetamin, 18 kök kenevir, ruhsatsız tabanca ve fişek bulundu; bir kişi tutuklandı.

    Mersin'de jandarma, uyuşturucu ticareti yapan 4 şüpheliyi yakaladı. Silifke, Erdemli

    Mersin’de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

    Mersin’de jandarma, uyuşturucu madde ticareti ile mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi ve 4 şüpheliyi yakaladı.

    Alınan bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Silifke, Erdemli ve Çamlıyayla ilçelerinde uyuşturucu faaliyetlerine yönelik çalışma yaptı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda belirlenen 4 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Jandarma, şüphelilerin araç ve ikametlerinde gerçekleştirdiği aramalar neticesinde 634 gram bonzai, 30 gram amfetamin, 18 kök kenevir bitkisi, ruhsatsız bir tabanca ve 34 fişek ele geçirdi.

    Gözaltına alınan 4 şüpheli, jandarma merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Bu süreçte şüphelilerden birisi tutuklanırken, diğer üç kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.