Malatya’da Araçta Tartışan Kadın Kendini Yola Attı, Yaralı Olarak Hastaneye Kaldırıldı

Editör
1 Min Read

Malatya’da Tartışma Sonrası Kendini Yola Bırakan Kadın Yaralandı

Malatya’da, kocasıyla girdiği bir tartışmanın ardından, seyir halindeki bir araçtan kendini yola atan bir kadın, kazanın sonucunda yaralandı. Olayın ardından kocası, bulunduğu yerden hızla uzaklaştı.

Olayın Ayrıntıları

Olay, sabah saat 11.00 sularında Malatya-Ankara karayolunda, İstasyon Kavşağı civarında gerçekleşti. Gelen bilgilere göre, kadın tartışmanın ardından seyir halindeki otomobilden dışarıya atlamayı tercih etti. Düşmesiyle birlikte refüje çarpan kadın yaralanarak yola düştü.

Hızla olay yerine sağlık ekipleri ve polis gönderildi. Yaralı kadına ilk müdahale, ambulans içerisinde yapıldı. Ardından kadın, tedavi için hastaneye kaldırıldı. Hastaneye ulaştığında ilk beyanında, kocasıyla yaşadığı tartışma nedeniyle bu hareketi gerçekleştirdiğini ifade ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış