Hisarcık’ta Seyir Halindeki Araçta Çıkan Yangın, İtfaiye Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi ile Söndürüldü

Hisarcık’ta Hasan C. yönetimindeki otomobilde meydana gelen yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Ancak araç, yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili jandarma ve sağlık ekipleri de bölgeye gönderildi.

Hisarcık'ta Hasan C. yönetimindeki otomobilde meydana gelen yangın, itfaiyenin müdahalesiyle

Kütahya’da Seyir Halindeki Araçta Yangın Çıktı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde bir otomobilde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındı. Ancak, söz konusu araç kullanılamaz hale geldi.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Hisarcık-Simav karayolu üzerinde, 15. kilometrede, Hasan C. (50) yönetimindeki 16 KNC 80 plakalı araçta elektrik tesisatında bir arıza nedeniyle yangın başladı. Durumun hemen ardından olay yerine jandarma, sağlık ekipleri ve itfaiye gönderildi. Hisarcık Belediyesi itfaiyesi, olay yerine ulaştıktan sonra yangını söndürmeyi başardı ancak araçtaki hasar ciddi oldu ve kullanılamayacak duruma geldi.