Gencer Günü’nde Bir Araya Gelindi
Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, ilçede gerçekleşen dini bayramların ikinci gününde düzenlenen geleneksel Gencer Günü etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Bu özel günde, Yenipazar’a özgü olan ve her yıl tekrarlanan Gencer Günü kapsamında Belediye Başkanı Malik Ercan, vatandaşlarla bayram coşkusunu paylaştı. Bayramlaşma programı, belediye binasında gerçekleştirildi ve vatandaşlar Başkan Ercan’a gösterdikleri ilgiyle dikkat çekti.
Başkan Ercan, programın ardından yaptığı açıklamada, “Dini bayramlarımızın ikinci günü, Gencer Günü etkinliği sırasında belediyemizi ziyaret eden hemşehrilerimizle bayramlaşma fırsatı bulduk. Bu vesileyle tüm Yenipazarlıların Kurban Bayramı’nı tekrar tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Ercan, Gencer Günü’nün toplumda birlik ve beraberliği artıran bir etkinlik olduğuna da vurgu yaparak, kültürel değerlerin korunmasının ne denli önemli olduğunu belirtti.