Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kurban Bayramı’nda Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bayramlaşma etkinliği gerçekleştirildi.

    Kurban Bayramı vesilesiyle Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir bayramlaşma etkinliği gerçekleştirildi. Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan, sağlık çalışanlarının özverisini vurgulayarak, bayramın anlamının paylaşma ve yardımlaşma olduğunu ifade etti.

    Kurban Bayramı vesilesiyle Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir bayramlaşma

    Kurban Bayramı Etkinliği Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Gerçekleşti

     

    Kurban Bayramı etkinliği çerçevesinde Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir bayramlaşma programı düzenlendi.

     

    Etkinliğe, Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan ile hastane yönetim ekibi ve sağlık çalışanları katılım gösterdi. Yoğun çalışma koşullarına rağmen bir araya gelen sağlık ekipleri, bayramın getirdiği birlik ve dayanışma duygusunu paylaştılar.

     

    Doç. Dr. Doğan’dan Bayram Mesajı

     

    Törende bir konuşma yapan Doç. Dr. Doğan, bayramların yalnızca kutlama değil, aynı zamanda yenilenme, yardımlaşma ve paylaşma gibi değerlerin de ön plana çıktığı özel zamanlar olduğunu ifade etti.

     

    Ayrıca, sağlık personelinin fedakârca çalıştığını vurgulayan Doğan, “Görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren tüm çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.” şeklinde konuştu.