Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İzmir’de Feci Trafik Kazası: Genç Anne Baba Hayatını Kaybetti, Bebek Ağır Yaralı

    İzmir’in Bornova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, genç anne-baba Haydar (30) ve Ecemnur Aslan (30) yaşamını yitirdi. 5 aylık bebekleri V.E.A. ile diğer sürücü E.E. ağır yaralı. Çift, kız kardeşinin düğünü için Kırşehir’e gidiyordu. Soruşturma devam ediyor.

    İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, genç anne-baba Haydar

    **Bornova’da Feci Kaza: Genç Ebeveynler Hayatını Kaybetti**

    İzmir’in Bornova ilçesinde kontrolden çıkan bir araç, karşı yönden gelen otomobille çarpışarak iki genç ebeveynin ölümüne sebep oldu. Kaza sonucunda beş aylık bebekleri ve başka bir kişi ağır yaralandı. Eşlerin, düğün için İzmir’den Kırşehir’e doğru yola çıktıkları bildirildi.

    Kaza Anı ve Olay Yeri Bilgileri

    Kaza, dün gece saat 23.45 sıralarında Ankara Asfaltı Ambarlar Kavşağı yakınlarında yaşandı. Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, E.E. adlı sürücünün kontrolündeki 35 ARR 259 plakalı otomobil, Kemalpaşa yönünden geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Haydar Aslan (30) yönetimindeki 34 KSP 882 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle E.E.’nin aracı takla atarak sürüklendi, Aslan’ın aracı ise bariyerlere çarptı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, 35 KSP 882 plakalı otomobilin sürücüsü Haydar Aslan ile eşi Ecemnur Aslan’ın olay yerinde hayatlarını kaybettiğini tespit etti.

    Ağır yaralanan Aslan ailesinin beş aylık bebeği V.E.A., sağlık ekibi tarafından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, diğer araçtaki sürücü E.E. ise Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. E.E.’nin sağlık durumu ciddi olduğu için Bayraklı Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Hem E.E. hem de bebek V.E.A.’nın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

    Haydar Aslan’ın Düğün Yolculuğu

    Trajik kaza sonucu yaşamını yitiren Haydar Aslan’ın, Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı’nda trafik jandarması olarak görev yaptığı ve kız kardeşinin düğününe katılmak üzere ailesiyle birlikte Kırşehir’e gitmek için yola çıktığı öğrenildi. Haydar Aslan ve eşi Ecemnur Aslan’ın cenazeleri, olay sonrası savcının incelemeleri tamamlandığında İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

    Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığı açıklandı.