TOBB Genel Kurulu’na Aydın Ticaret Borsası Katıldı
Aydın Ticaret Borsası’nın yönetimi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 81. Genel Kurulu’na iştirak etti. Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, bu özel etkinliğin ülkemiz ve bağlı bulunduğumuz sektörde hayırlı sonuçlar doğurmasını umduğunu belirtti.
TOBB’un 81. Genel Kurulu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında ve Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla Ankara’da düzenlendi. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleşen bu genel kurul, Türkiye genelinden birçok oda ve borsa temsilcisinin katılımıyla zengin bir içerik sundu. Aydın Ticaret Borsası’nı temsilen; Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, TOBB Delegeleri Rıza Uyar ve Cengiz Ülgen, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Çevik ve Ahmet Şenel ile Meclis Üyeleri Adem Türkmen, Mehmet Ali Avcu, Mehmet Akkan, Ali Rıza Vural, M. Hakan Adalı ve Genel Sekreter Neslihan Duymaz etkinliğe katıldılar.
Görüşmeler sırasında Türkiye’nin ekonomik durumu, ticaretin geleceği ve özel sektörün güçlendirilmesi gibi konular üzerinde kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın iş dünyasına yönelik vermiş olduğu mesajlar, katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Komisyon sunumlarından sonra yapılan oylamalar ile genel kurul başarıyla tamamlandı.
Etkinliğin bir parçası olarak, Aydın Ticaret Borsası heyeti TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Bu ziyarette Aydın Ticaret Borsası’nın mevcut projeleri, üyelerin talepleri ve önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, TOBB’un ülkemizi ve iş dünyasını her alanda güçlü bir şekilde temsil ettiğini vurgulayarak, “TOBB’un 81. Genel Kurulu’nun ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, organizasyondaki katkıları için M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz,” ifadelerinde bulundu.