Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hatay’da Atın Duvara Çarpması Sonucu Hayatını Kaybettiği Anlar Kamerada Kaydedildi

    Hatay’ın Kumlu ilçesinde bir at, Uzunkavak Mahallesi’nde kimsenin olmadığı sırada hızla koşarak bir duvara çarparak telef oldu. Olay anı kameraya yansırken, vatandaşlar atın cansız bedenini kaldırdı. Tanıklar, atın korktuğu için bu durumu yaşadığını belirtti.

    Hatay'ın Kumlu ilçesinde bir at, Uzunkavak Mahallesi'nde kimsenin olmadığı sırada

    **Kumlu’da Atın Duvara Çarpması Kameralara Yansıdı**

    Hatay’ın Kumlu ilçesinde, bir atın duvara çarpması sonucu yaşamını yitirdiği anlar, çevredeki bir kameraya yansıdı.

    Olay, Uzunkavak Mahallesi’nde meydana geldi. At arabalarının yaygın olarak kullanıldığı bölgede, üzerinde kimse bulunmayan bir at koşarken duvara çarptı. O anlar ise saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, atın aniden hızlanarak duvara çarptığı net bir şekilde görülüyor. Yaralanan atın cansız bedeni bölge halkı tarafından kaldırıldı.

    “Atın Çarpışı Çok Şiddetliydi”

    Kerim Çakıcı, olay anını şu sözlerle aktardı: “Yoldan aşağı doğru gelen at, aniden düz duvara çarptı. Atın bir şeyden korkması sonucu bu durumu yaşandı. Çarptıktan sonra maalesef telef oldu. At, kafasını duvara çok sert vurdu. Bu bölgede atlar oldukça yaygın.”

    Atın hızla duvara çarpmasıyla ilgili Tayfur İlkbahar ise, “Arkadaşlarımla bu tarafa gelirken, at serbest olduğu için hızını kontrol edemedi ve duvara çarptı. Çarptıktan sonra ise maalesef yaşamını yitirdi. Duvara çarparken çok fazla ses çıktı, biz önce bir kaza olduğunu düşündük. At duvara çarptığı an çok şiddetliydi, sanki yıkılacak gibiydi” şeklinde konuştu.