Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun’da 10 Suçtan Aranan Şahıs, Siber Polis Tarafından Gardıropta Yakalandı

    Samsun’da, 10 suçtan aranan L.P. (55), Siber Suçlarla Mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonla evinde saklandığı gardırobunda yakalandı. Adliyeye sevk edilen L.P., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Samsun'da, 10 suçtan aranan L.P. (55), Siber Suçlarla Mücadele ekiplerinin

    Samsun’da Aranan Şahıs Yakalandı

    Samsun’da, 10 farklı suçtan dolayı aranan bir kişi, Siber Suçlarla Mücadele ekiplerinin yaptığı başarılı bir operasyon sonucunda evinde gizlendiği gardırobun içerisinde tespit edilerek yakalandı.

    Operasyonun Detayları

    Alınan bilgilere göre, Siber Suçlarla Mücadele (SSM) Daire Başkanlığı’nın koordinasyonunda, Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, aranan bireylerin yakalanmasına yönelik kapsamlı bir çalışma başlattı. Ekipler, L.P. (55) isimli şahsın, ’Vergi Usul Kanununa Muhalefet’, ‘Başkasına Ait Marka Hakkına Tecavüz’, ‘Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık’, ‘Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma’, ‘Resmi Belgede Sahtecilik’ ve ‘Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık’ gibi suçlardan dolayı toplamda 10 adet yakalama kararıyla arandığını belirledi. Şahıs, 2022 yılından beri 6 yıl 9 ay kesinleşmiş hapsi olan bir mahkumdu.

    Yapılan operasyon sonrası, L.P. evin içinde saklandığı gardıropta bulundu ve hızla gözaltına alındı. Ardından adliyeye sevk edilen L.P., tutuklanarak cezaevine gönderildi.