Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mersin’de Uyuşturucu Operasyonunda 812 Kilogram Sentetik Ecza Madde Ele Geçirildi

    Mersin’de bir meyve suyu üretim deposunda yapılan operasyonda, 812 kilogram toz sentetik ecza maddesi ele geçirildi. F.D., M.Ş. ve M.H. adlı üç şüpheli yakalanırken, M.Ş. ve M.H. tutuklandı. F.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

    Mersin'de bir meyve suyu üretim deposunda yapılan operasyonda, 812 kilogram

    Mersin’de Uyuşturucu Operasyonu: 812 Kilogram Sentetik Ecza Ele Geçirildi

    Mersin ilinde, bir meyve suyu üretim tesisinde 812 kilogram toz sentetik ecza maddesi bulundu. Uyuşturucu ile bağlantılı olarak gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si mahkemece tutuklandı.

    Başarılı Operasyonun Detayları

    Alınan bilgilere göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube ekipleri, uyuşturucu ile ilgili yürüttükleri çalışmalarda önemli bir başarı sağladı. Gerçekleştirilen teknik ve fiziki takipler neticesinde toz meyve suyu konsantresi üreten bir depoda büyük miktarda uyuşturucu bulundu. Bu bilgilere dayalı olarak, şüphelilerin bulunduğu depoya operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda, F.D., M.Ş. ve M.H. isimli kişiler gözaltına alındı.

    Ele Geçirilen Uyuşturucu Madde

    Yapılan aramalarda üretim alanında toplam 35 torbada 812 kilogram toz sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Mahkeme, şüphelilerden M.Ş. ve M.H.’nın tutuklanmasına karar verirken, F.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

    Mersin’deki bu olay, uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.