Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Darıca’da Bir Bina Kömürlüğünde Meydana Gelen Yangın Maddi Hasara Neden Oldu

    Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, Nenehatun Mahallesi’ndeki bir binanın kömürlüğünde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Mahalle sakinleri ilk müdahaleyi yaptı; itfaiye ekipleri yangını kontrollü bir şekilde söndürdü. Yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.

    Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, Nenehatun Mahallesi'ndeki bir binanın kömürlüğünde bilinmeyen bir

    Darıca’da Kömürlük Yangını: Maddi Hasar Oluştu

    Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan bir binanın kömürlük bölümünde meydana gelen yangın büyük bir paniğe yol açtı. Çıkan alevler sırasında maddi hasar oluştu.

    Yangın Nasıl Başladı?

    Yangın, Nenehatun Mahallesi’nde, Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde yer alan bir binanın kömürlüğünde başladı. Yangının çıkış sebebi henüz netlik kazanmadı. Mahalle sakinleri, alevler büyümeden ilk müdahaleyi yaparak durumu kontrol altına almaya çalıştı.

    Alevlere Müdahale!

    Olayın farkına varan çevredekiler, hızla olay yerine yöneldi. Durumun ciddiyetini anlayan vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım talep etti. Bu ihbar üzerine, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde bölgeye yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, alevleri kısa süre içerisinde kontrol altına alarak yangını söndürmeyi başardı.

    Yaralı Yok, İnceleme Başlatıldı

    Yangın sırasında herhangi bir yaralanma meydana gelmediği öğrenildi. Yetkililer, olayla ilgili daha fazla bilgi edinmek amacıyla incelemelere devam ediyor. Yangının çıkış nedenini belirlemek için gerekli çalışmalar titizlikle yürütülmekte.