Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Berra Çifçi, U23 Para Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Altın Madalyalarla Dönerek Gururumuz Oldu!

    Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü sporcusu 11 yaşındaki Berra Çifçi, Zonguldak’ta düzenlenen U23 Para Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda, Çift Kızlar ve Karma Çiftler kategorilerinde şampiyon olup, Tek Kızlar’da ikincilik elde ederek 2 altın ve 1 gümüş madalya kazandı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Berra’nın azmiyle büyük başarılar elde edeceğini vurgulayarak, çocukların potansiyelini ortaya çıkarmak için destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

    Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü sporcusu 11 yaşındaki Berra Çifçi, Zonguldak'ta

    Berra Çifçi’nin Zonguldak’taki Başarısı

    Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü’nden Berra Çifçi, Zonguldak’ta gerçekleştirilen U23 Para Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda olağanüstü bir başarı kazanarak, adını spor dünyasına altın harflerle yazdırdı. Çift Kızlar ve Karma Çiftler kategorilerinde Türkiye şampiyonu unvanını elde eden Berra, Tek Kızlar kategorisinde ise ikincilik başarısını gösterdi. Toplamda iki altın ve bir gümüş madalya ile turnuvayı tamamlayan Berra, hem sporu hem de azmi ile takdir topladı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Berra’nın güçlü ruhuna vurgu yaparak, “Berra evladımız sadece spor değil, hayallerini ve inancını da masaya koydu. Aldığı madalyalar, sporun ötesinde bir anlam taşıyor; bu, ruhun ve umudun zaferidir.” şeklinde konuştu.

    Küçük Yaşta Büyük Zorluklar

    İki yaşında bir kaza sonucu sağ kolunu kaybeden Berra, bu zorluğun üstesinden azmi ile gelerek başarılı bir sporcu olma yolunda ilerledi. Okulunun beden eğitimi öğretmeninin desteği ile spor hayatına adım atan Berra, önce okul müsabakalarında kendini gösterdi, ardından bölgede ve ulusal düzeyde yarışmalara katıldı. Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü ile tanışması, onun kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu. Berra, sporun gücü sayesinde kararlılıkla ilerlemeye devam ederek, millî takımda yer aldı ve başarılarına bir yenisini ekledi.

    Berra’nın Geleceği

    Berra, Zonguldak’taki U23 Para Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Çift Kızlar ve Karma Çiftler kategorilerinde şampiyon olmasının ardından Tek Kızlar kategorisinde ikinci olarak turnuvayı tamamlamış oldu. Bu olağanüstü başarı, onun spor kariyerinde yeni bir sayfa açarken, azminin ve kararlılığının da yeniden gözler önüne serilmesini sağladı. Berra’nın başka bir hayali ise 2028 Paralimpik Oyunları’na katılarak Türk bayrağını uluslararası arenada dalgalandırmak.

    Başkan Çolakbayrakdar, Berra’nın başarısının sadece spor alanında değil, aynı zamanda toplumda bir umut ışığı olduğunu belirtti; “Berra ile gurur duyuyoruz. Onun gibi gençlerimizin potansiyelinin farkındayız. Bizim görevimiz, onlara destek olmak ve yollarını açmaktır. Kocasinan Belediyesi olarak, her zaman yanlarında olacağız. Çünkü inanıyoruz ki, azimle her engelin aşılabileceği bir gerçektir.” ifadelerine yer verdi.