Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’da Jandarma Ekipleri, Bir Ayda 195 Aranan Şahsı Yakalamayı Başardı

    Aydın’da jandarma ekiplerinin son bir aydaki operasyonlarında, çeşitli suçlardan dolayı aranan 195 şahıs yakalandı. Yakalananlardan 150’sinin 0-5 yıl, 33’ünün 5-10 yıl ve 12’sinin 10 yıldan fazla hapis cezası ile arandığı belirtildi.

    Aydın'da jandarma ekiplerinin son bir aydaki operasyonlarında, çeşitli suçlardan dolayı

    Aydın’da Jandarma Operasyonları Sonucu 195 Aranan Şahıs Yakalandı

    Son bir ay içerisinde Aydın genelinde gerçekleştirilen jandarma operasyonları ile birlikte çeşitli suçlardan aranan 195 kişi yakalandı.

    Operasyon Tarihleri ve Detaylar

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı, 28 Nisan – 23 Mayıs 2025 tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik ciddi bir çalışma yürüttü. Bu süreçte, toplam 195 şahsın farklı suçlardan dolayı yakalanması sağlandı. Elde edilen verilere göre, yakalanan 195 kişinin 150’sinin 0-5 yıl hapis cezasıyla, 33’ünün 5-10 yıl arası, 7’sinin ise 10-20 yıl arası hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı. Ayrıca, 5 kişinin 20 yıldan fazla hapis cezası ile arandığı bildirildi.

    Jandarma Komutanlığı’nın Açıklamaları

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı, yapılan operasyonlar hakkında bir açıklama yaparak, “Aydın’ın huzur ve güvenliği için suçluları adalete teslim etmeye aralıksız devam ediyoruz,” ifadelerine yer verdi. Jandarma ekiplerinin vatandaşların güvenliği için sürdürdüğü bu çalışmaların önemine dikkat çekildi.