Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uludağ Üniversitesi iş dünyası ile güçlerini birleştiriyor!

Uludağ Üniversitesi, Faurecia Polifleks Otomotiv ile işbirliği protokolü imzaladı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, meslek yüksekokullarının sanayiyle entegrasyonunun önemine vurgu yaparken, Kürşat Cancı ise ÜNİMEK programıyla işbirliğinin değerini belirtti.

Uludağ Üniversitesi, Faurecia Polifleks Otomotiv ile işbirliği protokolü imzaladı. Rektör

**Uludağ Üniversitesi Sanayi ile İş Birliklerine Devam Ediyor**

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), farklı sektörlerle iş birliği protokollerini uygulama aşamasına getiriyor.

Protokol İmza Töreni Gerçekleşti

BUÜ Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu ile Faurecia Polifleks Otomotiv Sanayi ve Ticaret A. Ş. arasında bir işbirliği anlaşması imzalandı. BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu ve fabrikada Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüten Kürşat Cancı, bu önemli protokole imza atan isimler oldu. Törende; Doç. Dr. Şekip Esat Hayber, Öğr. Gör. Dr. Nebi Seren, akademik personel ve firma temsilcileri de katılımcılar arasında yer aldı.

Rektör Yardımcısından Vurgu: “Meslek Yüksekokulları Hayati Önem Taşıyor”

Etkinlikte bir konuşma yapan Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, üniversite ve sanayi iş birliğine büyük önem verdiklerini belirtti. Meslek yüksekokullarının bu süreçte önemli bir rol oynadığını ifade eden Kırıştıoğlu, “Meslek yüksekokullarının sanayiyle olan bağları daha hızlı bir şekilde güçleniyor. Bu işbirlikleri, her iki tarafın hedeflerini daha dinamik bir hale getiriyor. Öğrencilerin büyük ölçekli firmalarda staj yapabilmeleri, onların gelecekteki hedeflerini belirlemelerinde oldukça etkili olacak. Bu fırsatı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Faurecia’dan Proje Hedefleri

Faurecia Polifleks Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Kürşat Cancı ise, “Bursa Uludağ Üniversitesi ve meslek yüksekokulundaki öğretim üyeleri ile birçok farklı projede işbirliği yaptık. ÜNİMEK programı ile iş ilişkimizi yeni bir boyuta taşıdık. Bu program sayesinde aldığımız operatörler ile hâlâ çalışıyoruz ve elde ettiğimiz sonuçlardan son derece memnunuz. Geleceğe yönelik yaptığımız bu yatırımlar, çalışanlarımızın motivasyonunu artırdı ve onları daha farklı bir bakış açısıyla olaylara yaklaşmalarını sağladı. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederiz.” dedi.

İmza töreninin ardından iş birliği protokolü başarıyla tamamlandı.