Bilecik’te Müftüler Toplantısı Gölpazarı’nda Gerçekleştirildi

Bilecik İl Müftüsü Ahmet Dilek’in başkanlığında yapılan Mayıs Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı, Gölpazarı’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, din hizmetlerinin etkinliği ve yaklaşan Kurban Bayramı konuları üzerinde duruldu. Ahmet Dilek, Gölpazarı Kaymakamı Feyza Nur Kılıç’ı ziyaret ettikten sonra, Gülbahçe 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu da gezdi.

Bilecik İl Müftüsü Ahmet Dilek'in başkanlığında yapılan Mayıs Ayı İlçe

Mayıs Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Gölpazarı’nda Gerçekleştirildi

Bilecik İl Müftüsü Ahmet Dilek öncülüğünde düzenlenen Mayıs Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı, Gölpazarı İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda, il müftü yardımcıları ve çeşitli ilçelerde görev yapan müftüler bir araya gelirken, din hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması amacıyla derinlemesine tartışmalar yapıldı. Kurban Bayramı yaklaşırken, vekalet yoluyla kurban organizasyonunun detayları görüşüldü. Ayrıca, sahada yaşanan sorunlar ve bunlara yönelik çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Feyza Nur Kılıç’a Ziyaret

Toplantı programı çerçevesinde, İl Müftüsü Ahmet Dilek ve ekibi, Gölpazarı Kaymakamı Feyza Nur Kılıç’ı makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Kaymakam Kılıç, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Minik Öğrencilerle Buluşma

Toplantının ardından, İl Müftüsü Ahmet Dilek ve yanındaki heyet, Gölpazarı’nda bulunan Gülbahçe 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Burada, kursun faaliyetleri hakkında bilgi alan Dilek, minik öğrencilerle de keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Gölpazarı İlçe Müftüsü Hasan Nacar, nazik ziyaretleri için İl Müftüsü Ahmet Dilek ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.