Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Lütfiye Dönmez, Eskişehir’de Evde Üreterek Tekstil Markası Kurduğunu Açıkladı

    Eskişehirli tekstil tasarımcısı Lütfiye Dönmez, evde üretim yaparak kurduğu markasını geliştiriyor. Hanımeli Sokağı’nda sergi açan Dönmez, çanta ve giysi tasarımıyla farklı malzemeler kullanıyor. Atölye hayali ise devam ediyor.

    Eskişehirli tekstil tasarımcısı Lütfiye Dönmez, evde üretim yaparak kurduğu markasını

    Eskişehirli Tasarımcı Lütfiye Dönmez, Evde Üretimle Marka Oluşturdu

    Eskişehir’de tekstil tasarımına yoğunlaşan Lütfiye Dönmez, atölye sahibi olmadan evinde üretim yaparak kendi markasını yaratmayı başardı. Kendi kendini daha da geliştirmek için çaba gösterdiğini belirten Dönmez, bu alanda ilerlemek istiyor.

    Hanımeli Sokağı’nda El Emeği Ürünlerini Sergiliyor

    Tekstil Tasarımı diplomalı ve şu anda aynı alanda yüksek lisans eğitimine devam eden Lütfiye Dönmez, Tepebaşı Belediyesi’nin kadınlara yönelik “Hanımeli Sokağı” projesinde kendi el yapımı ürünlerini sergileme fırsatı buldu. Tekstil alanında çeşitli malzemeler bir araya getirerek çanta, kemer ve kıyafet gibi ürünler tasarlayan Dönmez, deri, kumaş ve pazen gibi farklı materyalleri kullanarak yeni projeler geliştirdiğini aktardı.

    Müşteri Beklentilerine Uygun Ürünler Geliştiriyor

    Kurduğu markayı tanıtma ve büyütme aşamasında olan Dönmez, “Tekstil Tasarımı bölümünden mezun oldum ve şu anda aynı dalda yüksek lisans yapıyorum. Çanta, kemer ve giysi gibi ürünlerin yapımı için malzemeleri çeşitlendirerek çalışıyorum. Deri, kumaş ve pazen kullanarak yeni tasarımlar ortaya koyuyorum. Markamı oluşturduktan sonra, onu geliştirmek için sürekli çalışıyorum. Müşteri taleplerine uygun ürünler üretmeye odaklanıyorum ki bu da benim kişisel gelişimime önemli katkılar sunuyor” diyerek ifade etti.

    Atölye Hayali ve Evde Üretim Süreci

    Henüz bir atölyeye sahip olmayan Dönmez, evindeki bir odayı üretim alanı olarak kullanıyor. “Atölyem yok ama bir atölyeye sahip olmayı çok arzuluyorum. Çalışmalarımı evimdeki bir odada gerçekleştiriyorum; burada küçük bir alan oluşturmuş durumdayım. Bazen mutfak masamı da kullanıyorum. Bu düzende işlerimi sürdürmeye çalışıyorum. Şu an başlangıç aşamasındayım ve bu tür organizasyonlarla ürünlerimi sergiliyorum” diyerek sürecini anlattı.