Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Başiskele’de Muhtarın Aracı Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Tahrip Edildi

    Başiskele Mahalle Muhtarı Bahattin Aktepe’nin otomobili kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi. Camları kırılan ve kapısında hasar oluşan araç için polis inceleme başlattı. Aktepe, geçmişte tehdit eden bir şahıstan şüphelendiğini açıkladı.

    Başiskele Mahalle Muhtarı Bahattin Aktepe’nin otomobili kimliği belirsiz kişilerce tahrip

    Kocaeli’de Muhtarın Aracına Saldırı

    Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, Vezirçiftliği Mahallesi Muhtarı Bahattin Aktepe’nin otomobili, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi. Olay sonucunda aracın camlarıyla aynası kırılırken, kapısının da hasar aldığı bildirildi. Aktepe, daha önce gördüğü bir tehdit ile ilgili olarak şüphelendiği kişinin bu olayla bağlantılı olabileceğini ifade etti.

    Olayın Detayları

    Vezirçiftliği Mahallesi Ömür Sokak’ta meydana gelen olay, muhtar Aktepe’nin otomobilinin durumu hakkında vatandaşların kendisini bilgilendirmesiyle ortaya çıktı. Aracın yanına giden Aktepe, gördüğü hasarı karşısında şaşırdığını dile getirdi. İhbar üzerine polis ekipleri olay yerine intikal ederek incelemelerde bulundu.

    Muhtarın Tehdit İddiaları

    Olayı anlatan Aktepe, komşusunun kendisini telefonla aradığını ve aracının camlarının kırıldığını bildirdiğini aktardı. “Aracımın iki camı ve aynası kırıktı, kapısına da zarar verilmişti. Polis ekiplerine durumu bildirdim ve inceleme yaptılar” diyen Aktepe, daha önce yaşadığı tehdit olayına dikkat çekti.

    Aktepe, “26 Nisan’da bir boya fabrikasında kötü koku olayı yaşanmıştı. Olay yerine gittiğimde arkamda bir şahıs tarafından tehdit edildim. O kişi polis tarafından alındı, fakat dün aynı şahıs farklı bir plakayla yolumu kesti” şeklinde konuştu.

    Şüpheli Kişinin Davranışları

    Aynı şahsın, yakın zamanda Aktepe’nin evinin önünden geçtiğini belirten muhtar, “Gece saatlerinde arabanın içinde ‘Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi?’ şeklinde bir müzik dinlemişti. 5’er dakika arayla üç kez benim aracımın arkasına gelerek rahatsızlık çıkarmıştı. Polis ekipleri, şahsın akli dengesinin yerinde olmadığını ve ilaç kullandığını bildirdi” ifadelerini kullandı. Aktepe, yaşadığı olayların ardından bu şahsın kendisini tehdit etme ihtimalinin yüksek olduğunu düşündüğünü sözlerine ekledi.