Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesinde Şok Olay: Genç Yaralandı
Olayın Detayları
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, bir kişi tartıştığı arkadaşına otomobiliyle çarpıp üzerinden geçti. Olay, Gölbaşı ilçesi Fatih Mahallesi’ndeki Hürriyet Caddesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, adı henüz belirlenemeyen bir şahıs, tartışma sırasında arkadaşı Yusuf K. (16) ile kavga ettikten sonra ona direksiyon kırarak çarptı.
Kaçış ve Yaralı
Yaralı genç, otomobilin altında bir süre sürüklendikten sonra, sürücü olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine, sağlık ekipleri hemen bölgeye intikal etti ve ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ağır yaralı olan Yusuf K. ise Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis Soruşturma Başlattı
Olayın ardından polis, kaçan sürücüyü yakalamak amacıyla araştırma başlattı. Olayla ilgili detayların öğrenilmesi için soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Olayın gelişimi ve sonrasında neler olacağı merakla bekleniyor.