Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’ın Çine İlçesinde Hac Adayları İçin Diyanet Tarafından Özel Program Düzenlendi

    Aydın’ın Çine ilçesinde 2025’te hacca gidecekler için Çarşı Camii’de düzenlenen programda, İlçe Müftüsü Yahya Ofşin önemli açıklamalarda bulundu. Hac yolculuğu, hacı adaylarının hayatlarındaki en mübarek deneyim olarak vurgulandı. Program, ilahi ve dualarla sona erdi.

    Aydın'ın Çine ilçesinde 2025'te hacca gidecekler için Çarşı Camii'de düzenlenen

    Çine’de Hac Töreni Gerçekleştirildi

    Aydın’ın Çine ilçesi, 2025 yılı için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen hac programına ev sahipliği yaptı. Hacı adayları için gerçekleştirilen etkinlikte, Çarşı Camii’de anlamlı bir organizasyon yapıldı.

    Önemli Bir Yolculuğa Çıkıyorsunuz

    Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlamasının ardından, İlçe Müftüsü Yahya Ofşin’in etkileyici konuşmasıyla devam etti. Müftü Ofşin, hac yolculuğunun hacı adayları için hayatlarındaki en mühim sefer olduğunu belirtti. “Bugün, daha önce yaptığınız tüm yolculukların en değerlisine adım atıyorsunuz” diyen Ofşin, “Mübarek topraklarda, Yüce Allah’ın bizlere İslam’ın bir parçası olarak emrettiği bu ibadeti en güzel şekilde yerine getirmeniz ve her anının kıymetini bilerek geçirmeniz önemlidir” ifadelerini kullandı.

    Türkülerle Dolu Bir Atmosfer

    Etkinlik, din görevlilerinin sunduğu kaside ve ilahilerle devam etti. Programda sevinç ile hüzün bir arada hissedilirken, İlçe Müftüsü Ofşin’in yaptığı dua ile hac organizasyonu sona erdi. Bu özel an, katılımcılara duygusal anlar yaşattı ve hacı adaylarının kalplerinde derin izler bıraktı.