Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kahramanmaraş’ta 30 Yıl Görev Yapan Polis Memuru Cuma Çetin, Emeklilik Anonsu ile Duygusal Veda Gerçekleştirdi

    Kahramanmaraş’ta 30 yıl asayişte görev yapan polis memuru Cuma Çetin, emekliliğini duyurarak meslektaşlarına duygusal bir anons yaptı. Ekip arkadaşları, Çetin’i alkışlarla uğurlarken, “Onun yeri bizde her zaman ayrı olacak” dediler.

    Kahramanmaraş'ta 30 yıl asayişte görev yapan polis memuru Cuma Çetin,

    Kahramanmaraş’ta Duygusal Veda: 30 Yılın Ardından Emeklilik

    Kahramanmaraş’ta 30 yıl boyunca asayiş alanında hizmet veren polis memuru Cuma Çetin, emeklilik kararını meslektaşlarına telsizle bildirdi. Görev yaptığı bölgedeki vatandaşlarla sıcak ilişkiler geliştiren ve çalışma arkadaşları tarafından takdir edilen Çetin’in bu veda anonsu, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

    Son Mesaisini Tamamladı ve Anonsunu Yaptı

    İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde aktif görevde bulunan Cuma Çetin, son görev dönemini tamamladıktan sonra ekip amirliğine gelerek görevini devretti. Telsizle yaptığı anonsunda, “Bugün mesleğimin sona erdiği anı yaşıyorum. Sizlere ve görevdeki arkadaşlarıma hayırlı çalışmalar diliyorum. Ben hakkımı helal ettim, sizlerden de helallik istiyorum. İyi dileklerimle, umarım hiç kimsenin başına bir şey gelmez” ifadelerini kullandı.

    Alkışlarla Uğurlandı

    Çetin’in telsiz anonsu, meslektaşlarını duygulandırırken, ekip binasında bulunan arkadaşları da onu alkışlayarak uğurladı. 30 yıl boyunca pek çok zorlu görevin altından kalkan ve görev bölgesindeki vatandaşlarla kurduğu sağlam bağlarla bilinen Çetin’e teşekkür eden arkadaşları, “Onun yeri bizde her zaman farklı olacak” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Emekliye ayrılan Çetin, veda anonsunun ardından ekip arkadaşlarıyla son bir kez bir araya gelerek görev alanından ayrıldı.