Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın başantrenörü Ekrem Memnun’un antrenman sırasında yaşadığı sakatlık sonrası sağ aşil tendonunda zorlanmaya bağlı yırtılma teşhisi konduğunu ve ameliyat olduğunu bildirdi.
Sakatlık ve Teşhis Süreci
TBF’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Ekrem Memnun’un antrenman sırasında talihsiz bir sakatlık geçirdiği belirtildi. Yapılan detaylı kontroller sonrası, TBF Sağlık Kurulu Üyesi ve Milli Takım Doktoru Prof. Dr. Barış Kocaoğlu tarafından sağ aşil tendonunda zorlanmaya bağlı yırtılma tespit edildi.
Başarılı Ameliyat ve Geçmiş Olsun Dilekleri
Ekrem Memnun’un bu sabah başarılı bir ameliyat geçirdiği ifade edilirken, Türkiye Basketbol Federasyonu olarak antrenörüne geçmiş olsun dilekleriyle destek verdikleri vurgulandı.