Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhammet Ali Künkcü, Buharkent’te Esnaf ve Oda Başkanları ile İstişarelerde Bulundu

Muhammet Ali Künkcü, Buharkent’te esnaf odası başkanlarıyla bir araya gelerek destek aldı. Oda başkanları, Künkcü’nün esnafa sağladığı katkıları övgüyle sıraladı. Künkcü, güçlü diyalogları sayesinde esnafın taleplerini dikkate alarak yanında olmaya devam edeceğini vurguladı.

Muhammet Ali Künkcü, Buharkent'te esnaf odası başkanlarıyla bir araya gelerek

**Muhammet Ali Künkcü’den Buharkent Ziyareti**

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Buharkent’e yaptığı ziyaret, oda başkanları tarafından büyük bir destekle karşılandığını göstermektedir.

Buharkent’teki Önemli Ziyaretler

Başkan Künkcü, Buharkent Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Namık Ülken, Buharkent Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Emere, Buharkent Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yelken ile Belediyesi Başkanı Mehmet Erol’u ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında Pamukören Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Tezcan ile Nazilli Elektrikçiler Odası Başkanı Mehmet Akyol’un da kendisine eşlik ettiği görüldü.

Oda Başkanlarından Destek Mesajları

Ziyaret sırasında konuşma yapan Buharkent Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Emere, Künkcü’ye duydukları memnuniyeti aktararak, “Sayın başkanımız her zaman odamız için destek sunmuştur. İhtiyaçlarımızı anında karşılaması bizi sevindiriyor. Bilgisayar talebimiz oldu, hemen gönderdi. Her konuda yanımızda oldu. Kendisine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Buharkent Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Namık Ülken, Künkcü’nün ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız her zaman esnafımızın yanında olmuştur. Taleplerimize olan duyarlılığı bizi çok mutlu ediyor. İlgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Verimli Görüşmeler Gerçekleştirildi

Buharkent’teki programı çerçevesinde esnaf odalarıyla bir araya gelen Başkan Künkcü, yaptığı açıklamada oda başkanlarıyla kurulan ilişkilerin önemine vurgu yaparak, “Buharkent’te değerli oda başkanlarımız ve esnafımız ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Taleplerini ve önerilerini dikkate alıyoruz. Tüm Aydın odalarımızın, Buharkent’te de yanında olacağımızı belirtmek isterim. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Başkan Künkcü, Buharkent’te de aldığı güçlü destekle moral bulurken, birlik ve beraberlik içinde esnafların menfaatleri için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.