Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erzincan’da Fırınlarda Gıda Denetimleri Devam Ediyor

    Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, gıda denetimlerini sürdürüyor. İl Müdürü Alper Koçaker’in de katıldığı kontrollerde işletmelerin hijyen koşulları ve gıda güvenliği değerlendirildi. Koçaker, ayda en az 500 denetim yapıldığını belirterek, sürekli eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerinin süreceğini ifade etti.

    Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, gıda denetimlerini sürdürüyor. İl

    Erzincan’da Fırınlarda Gıda Denetimleri Devam Ediyor

    Erzincan’da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne bağlı gıda denetim ekipleri, fırınlarda kapsamlı denetimler gerçekleştirdi.

    Erzincan’ın merkez ilçeleri ile çevre bölgelerde yapılan denetimlere İl Müdürü Alper Koçaker de katılarak süreci bizzat yerinde takip etti. Denetimler esnasında, işletmelerin belge durumları, fiziksel koşulları, hijyen standartları, son kullanma tarihleri, gıda maddelerinin saklanma şekilleri, etiket bilgileri, satış şartları ve ekmek gramajları gibi birçok kriter gözden geçirildi.

    Gıda Güvenliğine Önem Vurgusu

    İl Tarım ve Orman Müdürü Alper Koçaker, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın gıda arzı ile güvenliğine son derece önem verdiğini vurguladı. Bu çerçevede, Erzincan’daki gıda üretim, satış ve toplu tüketimin yapıldığı işletmelerin düzenli olarak denetlendiğini belirten Koçaker, bu denetimlerin kesintisiz bir biçimde devam edeceğini ifade etti.

    Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gıda Kontrol Görevlilerinin, denetim yapmanın yanı sıra eğitim çalışmaları da yürüttüğünü dile getiren Koçaker, Erzincan’da aylık en az 500 denetim gerçekleştirildiğini ve meslek gruplarıyla bilgilendirme toplantılarının düzenlendiğini açıkladı.