Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nın Türk Halk Müziği Kadınlar Korosu, ‘Anneler Günü’ne özel bir konser düzenleyerek büyük bir ilgi topladı.
Koro, ‘Anneler Günü’ etkinliği çerçevesinde Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Aspendos Salonu’nda sahne aldı. Etkinlikte, vatandaşlar yoğun bir katılım gösterdi. Şef Yiğit Aktı’nın yönetimindeki program, kadınların seslendirdiği türkülerle zenginleşen özel bir repertuvar sundu. Dolu salonda bulunan dinleyiciler, performansa coşkuyla eşlik etti ve konser boyunca sık sık alkışlarla destek verdiler. Etkinliğin sonunda, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Şube Müdürü Okan Atila, şef Yiğit Aktı’ya konser hatırası olarak bir çiçek takdim etti.
Antalya’da Kadınlar Korosu’ndan Anneler Günü’ne Özel Coşkulu Konser
Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nın Türk Halk Müziği Kadınlar Korosu, ‘Anneler Günü’ için düzenlediği konsere büyük bir katılım sağlandı. Şef Yiğit Aktı yönetimindeki etkinlikte dinleyiciler, türkülere yoğun ilgi gösterdi. Okan Atila, konserin ardından Aktı’ya çiçek verdi.

