Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig’e Yükselmenin Mutluluğunu Kupa Töreniyle Kutladı

    Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig’de ikincilik elde ederek Süper Lig’e yükseldi. Eryaman Stadyumu’nda düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını TFF yetkilileri ve Başkan Osman Sungur takdim etti. Sungur, taraftarların önemi vurgulayarak, tüm zorluklara rağmen Süper Lig’e çıkmanın mutluluğunu ifade etti.

    Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig’de ikincilik elde ederek Süper Lig’e yükseldi.

    Trendyol 1. Lig’in 38. haftasında Yeni Malatyaspor ile oynanan maçın ardından ikinciliğini elde ederek Trendyol Süper Lig’e yükselen Gençlerbirliği, şampiyonluk kupasını bir törenle takdim aldı.

    Trendyol 1. Lig’de ikinci olarak Süper Lig’e yükselmeyi başaran Gençlerbirliği, Eryaman Stadyumu’nda gerçekleştirilen etkinlikte kupasını kaldırdı. Bu özel günde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri ve Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, şampiyonluk kupası ile madalyaları takdim etti. Törende, TFF temsilcileri, kulüp başkanları, teknik ekip, sporcular ve birçok taraftar hazır bulundu. Murat Karahan’ın sahne aldığı konserin ardından, Osman Sungur’un yapmış olduğu konuşmanın yanında DJ performansı, Seymen gösterisi ve kupa teslim töreni gerçekleştirildi.

    Tören öncesi konuşma yapan Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, taraftarların kendisi için büyük anlam taşıdığını vurgulayarak, sporun içinde büyüdüğünü ve bu alanda her zaman mücadelesini sürdüreceğini ifade etti. Yönetim, teknik ekip ve futbolculara teşekkürlerini sunan Sungur, zorluklara rağmen Süper Lig’e çıkmanın kendileri için bir sevinç kaynağı olduğunu dile getirdi. Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Ankara’daki birçok siyasetçiden tebrik mesajları aldıklarını belirten Sungur, tüm Süper Lig ekiplerinden ‘Hoş geldiniz’ mesajı aldıklarını da ekledi. Konuşmasının ardından taraftarları coşturmak için “Haydi gençler” tezahüratını başlatan Sungur, kupa seremonisine geçmek üzere sahneden ayrıldı.