Minik Öğrenciler, Aydın Büyükşehir Belediyesi Fidanlığında Annelerine Çiçek Dikti

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerini fidanlığında misafir ederek doğa eğitimi verdi. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğündeki etkinlikte çocuklar, Anneler Günü için çiçek dikimi yaparak annelerine sürpriz hazırladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerini fidanlığında misafir ederek doğa

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin fidanlığını ziyaret eden küçük öğrenciler, annelerine kendi elleriyle en güzel çiçekleri dikerken keyifli anlar yaşadı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından yürütülen projeler, çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla devam etmekte. Bu kapsamda Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Mimar Sinan Mahallesi’ndeki fidanlığında derslerini işleyerek doğayla iç içe bir gün geçirdi. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın uzman ekiplerinden fide dikim tekniklerini öğrenen öğrenciler, bitkilerin büyüme süreçleri hakkında detaylı bilgiler de aldı. Uygulamalı eğitimlerle çocukların gelişimlerine katkıda bulunan belediye, ilkokul öğrencilerine bitkilerle alakalı olarak bilgilendirme yaptı.

Fidanlıkta düzenlenen eğitimde, çocuklar hem bitkilerin özellikleri hakkında bilgi aldı, hem de doğanın korunmasının önemi ile ilgili dersler dinledi. Anneler Günü’nde anneleri için güzel bir sürpriz hazırlamak isteyen öğrenciler, rengarenk çiçekler dikip mutluluklarını paylaştı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çocukların bu güzel etkinliğine ev sahipliği yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti. Minik öğrencilerin neşesi, fidanlığın havasını daha da güzelleştirdi.