Beylikova Belediyesi, Anneler Günü’nü kutlamak amacıyla bin adet çiçek dağıtımında bulundu.
İlçede yoğun ilgi gören etkinlik, duygusal anlara ev sahipliği yaptı. Beylikova Belediye Başkanı Karabacak ve ekibi, halkla bir araya gelerek Anneler Günü’nü kutladılar ve çiçekleri bizzat kendileri sundular. Çiçeklerin dağıtımı esnasında annelerle sohbet eden Başkan Karabacak, onların dilek ve isteklerini dinleme fırsatı buldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen bu organizasyon, ilçe sakinleri tarafından olumlu bir şekilde karşılandı.
“Annelerimiz, tüm hayatımızın en değerli varlıklarıdır”
Etkinlik sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkan Karabacak, şu ifadeleri kullandı:
“Annelerimiz, hayatımızın en değerli varlıklarıdır. Onlar, sevgi ve merhametin yanı sıra fedakârlığın sembolüdür. Anneler Günü’nü sadece bir günle sınırlamak mümkün değil; fakat bu özel günde onlara küçük bir hediye ile destek olmayı hedefledik. Çiçekleri alırken gözlerindeki mutluluğu görmek her şeye bedeldi. Beylikova Belediyesi olarak, her daim kadınlarımız ve annelerimizle birlikte olmayı sürdüreceğiz.”
Etkinliğin sonunda çok sayıda anne, bu anlamlı jest için belediye yetkililerine teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca, katılımcılar gelecekte benzer sosyal projelerin devam etmesini umduklarını dile getirdiler. Etkinlikte Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Taş, Belediye Meclis Üyesi Mualla Topçu Pekkal ve Kadın Kolları Başkanı Sevgi Oruç yer aldı.
Beylikova Belediyesi Anneler Günü’nde Bin Çiçekle Anneleri Mutlu Etti
Beylikova Belediyesi, Anneler Günü etkinliği kapsamında 1000 çiçek dağıttı. Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, annelerle bir araya gelerek onlara çiçek takdim etti. Etkinlik, katılımcıların memnuniyetini kazandı ve anneler, bu jest için teşekkür etti.

