DÜZCE (İHA) – Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü operasyon neticesinde, TCK’nın 188 ve 191. maddeleri kapsamında gözaltına alınan 29 kişiden 18’i tutuklandı, 11 kişi ise serbest bırakılmakla birlikte adli kontrol altına alındı.
Düzce’de uyuşturucu ile mücadele kararlılıkla devam ediyor. Cumhuriyet Başsavcılığı, mükerrer suç kaydı bulunan kişilerin yakalanması amacıyla TCK 188 (Ruhsatsız ya da ruhsata aykırı uyuşturucu veya uyarıcı madde imal, ithal veya ihraç etme) ve TCK 191 (Uyuşturucu madde kullanımı, satın alma, kabul etme veya bulundurma suçları) doğrultusunda yürütülen soruşturma çerçevesinde Düzce Jandarma ekipleri tarafından tespit edilen 29 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, adli mercilere teslim edildi.
Savcılığın yapmış olduğu açıklamaya göre, gözaltına alınan 29 kişiden 18’i tutuklanırken, 11 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.