Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, göğüs ve nefes darlığı yaşayan bir hasta için gerçekleştirdiği başarılı bypass operasyonuyla sağlıkta olumlu bir örnek sergiledi.
Şanlıurfa’dan gelen 56 yaşındaki Halil Balcı, uzun süredir yaşadığı zorlayıcı belirtilerle mücadele ediyordu. Daha önce başka bir hastanede anjiyo geçirmiş olan Balcı, şikayetleri azalmayınca Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’ne gitmeye karar verdi. Burada, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Gökaslan tarafından muayene edilmeye alındı ve yapılan detaylı tetkiklerin ardından 3 ana damarında tıkanıklık teşhisi konuldu. Uzman hekim, Balcı’ya bypass ameliyatının yapılmasına karar verdi. Operasyonun ardından hasta, kısa sürede sağlığına kavuşarak taburcu oldu. Sağlığına kavuşmasını sağlayan sağlık ekibine kendisini ziyaret ederek teşekkür eden Balcı, “Doktorumun bana yaptığı operasyonla hayata bağlandım. Damarlarımın tıkalı olduğunu öğrendiğimde korku dolu anlar yaşadım. Ancak, hastane yönetimi her aşamada yanımdaydı ve bu destekte bulunmaları benim için çok değerli,” dedi.
Prof. Dr. Gökhan Gökaslan, başarılı bir şekilde yapılan bypass operasyonunun ardından hastalarının sağlığına kavuştuğunu bildirdi ve bu durumun kendileri için mutluluk kaynağı olduğunu belirtti.
Hastane Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Koç da, “Hastalarımızın tedavi süreçlerinde onlara ev ortamını hissettirmek ve sağlam sağlıklarına kavuşmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Sağlık, hayatın en kıymetli değeri ve biz, hastalarımızın en hızlı şekilde iyileşmesi için çaba sarfedeceğiz,” ifadelerini kullandı.