Bilecik’te Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), nitelikli dolandırıcılık suçlarıyla ilgili yaptıkları geniş çaplı takip sonrası ele geçirilen şüphelileri suçüstü yakaladı.
Pazaryeri ilçesine bağlı Kınık Köyü ve Bursa’da dolandırıcılık faaliyetlerine karıştıkları belirlenen şahıslara yönelik bir operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyon neticesinde, A.K. ve V.G. isimli iki kişi Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde başka bir dolandırıcılık eylemi esnasında yakalandı. Şahıslar, tutuklanarak Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Güvenlik güçleri, benzer dolandırıcılık vakalarına karşı halkı dikkatli olmaya çağırırken, kamu düzeninin sağlanması konusundaki kararlı mücadelelerinin süreceğini belirtti.