Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adıyaman İşitme Engelliler Futbol Takımı, Süper Lig A grubunu namağlup lider tamamlayarak Final-four’a katılma hakkı kazandı

    Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi A grubunu namağlup lider tamamlayarak Final-four’a katılma hakkı kazandı. Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, başarıdan gurur duyduğunu ve takımın uluslararası alanda Türkiye’yi temsil etme fırsatına sahip olduğunu belirtti.

    Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Türkiye İşitme Engelliler Süper

    Adıyaman Belediyesi’ne ait İşitme Engelliler futbol takımı, Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi A grubunu namağlup liderlik unvanıyla tamamlayarak dikkate değer bir başarıya imza atmayı başardı.
    Bu zaferin ardından takım, 30 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Bartın’da gerçekleştirilecek Final-four etkinliğinde yarışma hakkını elde etti.
    Eğer Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Türkiye şampiyonluğunu kazanırsa uluslararası arenada ülkemizi temsil etme fırsatı bulacak.
    Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, özel sporcuların başardıkları ile gurur duyduğunu ifade ederken, “İşitme Engelliler Futbol Takımımızın namağlup olarak tamamladığı lig döneminin ardından Türkiye finallerine katılmaları, şehrimiz açısından son derece önemli bir gururdur. Bu kıymetli başarı, Adıyaman’ın spor alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne sererken, asıl engellerin yalnızca zihinlerimizde var olduğunu da göstermektedir. Adıyaman Belediyesi olarak her daim yanınızda olacağız ve sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Final Four’da da aynı azim ve kararlılıkla başarıya ulaşacağınıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.