Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fenerbahçe, Rams Başakşehir Maçı İçin Antrenmanlara Başladı

    Fenerbahçe, 9 Mayıs Cuma günü Rams Başakşehir ile oynayacağı Süper Lig maçı hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde başladı. Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular core, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı.

    Fenerbahçe, 9 Mayıs Cuma günü Rams Başakşehir ile oynayacağı Süper

    Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında 9 Mayıs Cuma günü oynayacağı Rams Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlattığı antrenman ile giriş yaptı.
    Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen idman, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde salonda core hareketleri ile başladı. Futbolcular daha sonra sahada ısınma, koordinasyon ve hız çalışmaları yaparak antrenmanın devamında pas çalışmaları ve dar alanda çift kale maç uygulamaları ile tamamladı.
    Beşiktaş maçında ilk 11’de yer alan ve 60 dakika süre alan sporcular, rejenerasyon ile aktif dinlenmeye yönelik egzersizler icra etti.
    Sarı-lacivertli ekip, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Rams Başakşehir maçı hazırlıklarına devam edecek.