Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksaray’da Takla Atan Araçta Sürücü Kaza Sonrası Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu

Aksaray’da A.Ö. (48) yönetimindeki Fiat Linea, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu takla atarak devrildi. Şans eseri sürücü kazayı hafif sıyrık bile olmadan atlattı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Aksaray'da A.Ö. (48) yönetimindeki Fiat Linea, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu

Aksaray’da yaşanan talihsiz bir kazada, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu otomobil takla atarak yan yattı. İlginç bir şekilde, hurdaya dönen araçtan sürücü hiçbir yaralanma olmadan kurtuldu.

Kaza, Aksaray’ın Ağzıkarahan köyü yakınlarında, Nevşehir karayoluna çıkışta meydana geldi. Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, 48 yaşındaki A.Ö. yönetimindeki 34 GY 0667 plakalı Fiat Linea, köy yolundan anayola geçmeye çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, takla atarak yan devrildi. Neyse ki otomobil karayoluna çıkmaya bir adım kala durarak daha büyük bir felaketi önledi ve sürücü bu talihsiz kazadan burnu dahi kanamadan kurtuldu. Durumu gören diğer sürücüler, hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma, olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, devrilen otomobil çekici ile kaldırıldı.